Welke horeca software moet jij gebruiken in 2022

Er zijn verschillende software voor de horeca waar jij gebruik van kunt maken in jouw onderneming. Zo heb je vast wel eens van het populaire programma lightspeed gehoord. Alle data wordt bij dit programma veilig opgeslagen in de cloud en is dus altijd toegankelijk. Je kunt het gebruiken op zowel je telefoon als een iPad. Elke werknemer kan toegang verkrijgen tot dit programma met een eigen account. De gegevens zijn dus veilig afgeschermd. Je kunt zelf online research doen naar een goed werkend software programma, maar je kunt ook een specialist in horeca software benaderen. Die kan afgaand op jouw wensen een goede match voor jou vinden. Daarnaast kan ook de hygiënecode van Horeko met je worden doorgelopen. 

Waarom gebruik maken van een software programma?

Aan het einde van de werkdag maakt het softwareprogramma de balans op. Een specialist in horeca software kan jou helpen met het opzetten van het programma. Hierdoor heb je direct inzicht in hoe vaak je bepaalde producten hebt verkocht. Het biedt inzichten in de hardlopers en de doodlopers van elke gang. Menu engineering wordt een stuk makkelijker aangezien de software alle gegevens voor je verzamelt. Het is verder aan jou wat je met deze informatie doet. Een software programma maakt het ook makkelijker om de hygiënecode van Horeko te naleven. 

Hoe maak je een keuze?

Software horeca dient allereerst en voornamelijk een snelwerkend programma te zijn. De software moet ook makkelijk in gebruik zijn. Ook is het handig als de software alle eigenschappen bezit die je denkt nodig te hebben. Elk restaurant heeft andere verbeterpunten waar de software in kan voorzien. Een specialist in horeca software kan je aan raden welk programma bij jou past. Ook het naleven van de hygiënecode van Horeko kan hierin een rol spelen.

Misschien vind je ook leuk...