Vegan lunchen tijdens werktijd in Groningen!

Tijdens het werken schiet het eten er soms wel eens bij in. Je zit ontzettend lekker in je werk, waardoor je helemaal vergeet om te eten. Dit is echt niet goed om te doen, want je mist hierdoor het moment om even bij te kunnen tanken. Hierdoor zal je merken dat je misschien moe wordt, licht in je hoofd of zelfs duizelig! Maar hoe kan je er nou voor zorgen dat je goed blijft eten tijdens werktijden? 

De oplossing is het meenemen van een lekkere lunch die je zelf eenvoudig kunt bereiden. En dan natuurlijk vegan! Misschien denk je dan wel: bah daar heb ik toch helemaal geen zin in. Dan moet je nog vroeger opstaan om al het eten te maken! Nou! Dan kun je er ook voor kiezen om heerlijk naar de stad te gaan. Hieronder een aantal opties voor in de stad Groningen.

Wadapartja

Ben je op zoek naar een plek waar je vegan kunt eten? Een hippe plek waar studenten en werkenden samenkomen? Dan ben je bij wadapartja aan het juiste adres! Je kunt hier namelijk lunchgerechten bestellen die komen uit de eemstuin! Je kunt hier terecht voor smoothie bowls, salades en heerlijke wraps!

De Herbivoor

De meest uitgebreide keuze die je hebt als het om lunchgerechten gaat vind je hier. Je betaalt er wel iets meer voor dan bij Wadapartja, maar je krijgt er ook heel wat voor terug. En nog een leuk weetje: alles is helemaal biologisch. Geweldig toch?!

Feel Good: vegan gerechten

Als eens loopt door de oude kijk in’t jatstraat dan moet je echt even binnenlopen bij Joukje. Ze maakt namelijk zelf heerlijke acai bowls en smoothies. Daarnaast kan je er ook terecht voor een burger, sandwich of een mexican burrito bowl. Allemaal veganistisch, dus niets van dieren! 

Wil je meer tips voor het vegan lunchen tijdens werk? Kijk dan eens op tripadvisor of Google Maps! 

Misschien vind je ook leuk...