Planten voor op kantoor? Bekijk deze!

Het is natuurlijk erg belangrijk dat je op kantoor een fijne sfeer kunt creëren. Dit kun je doen door planten aan te schaffen! Nu vraag jij je misschien af: ‘Welke planten zijn dan geschikt voor op kantoor’. Eigenlijk kun je kiezen voor wat je maar wil! Ben je bijvoorbeeld gek op een tropische tint? Kies dan bijvoorbeeld voor een palmboom-achtige plant. Wil je een plant hebben die groots kan worden? Dan is wellicht de ficus  wel wat voor jou! 

Het handige is dat je tegenwoordig al je planten online kunt bestellen. Dit heeft alleen maar voordelen. Zo hoef je bijvoorbeeld geen breuk te tillen met je favoriete plant. En daarnaast zijn er totaal geen zorgen om potgrond. Natuurlijk doe je dit gewoon lekker thuis vanuit je luie bank. Even een moment om de perfecte plant voor jouw kantoor te vinden. Een voorbeeld van waar je planten kunt bestellen is plantsome. Ze zijn groen en hun missie ook. Alle kantoren heerlijk vergroenen met de meest prachtige planten. Zelf draagt het bedrijf ook een steentje bij door alle processen zo duurzaam mogelijk te maken. 

Voorbeelden van planten die ze verkopen zijn:

  • Areca Goudpalm
  • Kentiapalm (Howea) (L)
  • Alocasia Zebrina (Olifantsoor)
  • Ananas Mi Amigo (Ananasplant)

En nog veel meer kun je eenvoudig bekijken in de webshop!

Via de plantenzoeker kom je terecht in een database met diverse planten. Hier kun je uitzoeken welke het beste bij jouw smaak en stijl past. Bekijk hiervoor eerst even je huisstijl op het kantoor. Wanneer je dit doet zorg je ervoor dat je een fijne sfeer creëert. Vervolgens kun je een sierpot kiezen die past Zo hoef je niet te doen aan verpotten en andere ongemakkelijke zaken! Je plant krijg je snel thuisbezorgd waardoor je direct kunt genieten van gezelligheid op kantoor.

Misschien vind je ook leuk...