Co working space of eigen kantoor?

Ben je zzp’er? Of toe aan een andere ruimte om te werken? Dan kan het lastig zijn om te kiezen waar. Zeker in deze tijd zijn er veel verschillende opties, steden en soorten plekken. Daarnaast moet je ook voor jezelf bepalen of je ergens wilt zitten met andere mensen. 

Dit kan bijvoorbeeld in een co-working space. Hier zit je meestal aan een tafel met een groep mensen. Of het is mogelijk om een bureau te gebruiken voor een dag. Elke dag is er een andere plek beschikbaar dus hiervoor dien je wel flexibel te zijn. Ben je dat niet? Dan kan het handig zijn om te kiezen voor een eigen kantoor. Voordelen hiervan zijn dat je echt een ruimte hebt voor jezelf waar jij je terug kunt trekken. Als je even geen zin hebt in geluiden of veel mensen om je heen, is dit de ideale manier! Maar wat is nou de beste optie voor jou? Als jij je herkent in het volgende, dan kun je het beste naar een co-working space gaan:

  • Je werkt alleen;
  • Je houd van gezelligheid;
  • Je bent flexibel;
  • Je kletst graag tussendoor met mensen;
  • Je vind het niet erg om elke dag aan een ander bureau te zitten.

Ben jij er nu al over uit? Mooi! Nee? Lees dan nog even verder.. Als je jezelf in het onderstaande herkent is een kantoor meer wat voor jou:

  • Je wilt je eigen plek;
  • Je wilt rustig je eigen ding kunnen doen;
  • Je hebt niet elke dag behoefte aan gesprekken met anderen;
  • Je werkt samen met anderen en moet dus overleggen.

Wat past het beste bij jou? Ben jij hier al achter? Nee? Plan eens een tour in bij een co-working space om te achterhalen of je de sfeer fijn vind. Zo kan jij een keuze maken voor jouw werkplek.

Misschien vind je ook leuk...